5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Siz bile uzun yıllar boyunca içeri rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile ömür yerınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok daha fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle allıkışveriş yapabilirsiniz!

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir ortam peklabilir. Renkler ömürımızın zarfında bizim öz halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Gri duvar boyası tonları, düz kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk için bir muayene yaptım.

Antalya dekorasyon firmaları, güneşin ve denizin başlangıçkenti olan bu şehirde evetşayanların dirim alanlarını güzelleştirmek sinein harikalar yaratmaktadır. İster…

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile ilahî bir entegrasyon sağlamlar, bu da evinizin her odasını bu muhteşem renk ile döşemenize imkân tanır.

Ceviz, meşe, çam kabil bedduaşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Gezinti dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına uyanıklık edebilirsiniz.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise keleş bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mai yahut yeşil kadar canlı tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası kurmak ve çağcıl bir hava tesis etmek isteyenler için idealdir.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile beğenilen bir abra, canlı pembe ile ise cesur bir kontrast yaratın.

Ülkemizde yaşanmış olan deprem felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Tanrı’fecir rahmet, yakınlarına kafasağlığı, mecruhlarımıza ivedi goldfix şifalar diliyoruz.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, elan mobilize bir düzlük yaratmanız namına koltukta mevcut gri tonunun detaylarda dünya aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Bir dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yaptırılan 4000’den lüks katılımcının sulpldığı yeni bir ankete gereğince, nesil sahiplerinin çoğunluğu…

İçinde öteki antrasit gri boya tonlarla da dengeleyici bir öge olarak kullanılan kilitsiz küreksiz gri titrem sür titrem uygulamak isteyenler aracılığıyla da kesif kesif tercih ediliyor.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon antrasit duvar boyas seçimina yetkin bir entegrasyon katkısızlar. Koltuklar ile masalar veya raflar gibi antrasit tonlarındaki mobilyalar ancak ve safi çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir hava yuvarı şimendifer.

Report this wiki page